marți, 21 decembrie 2010

ADRIAN CRISTEA LA U CLUJ

TE-AI NASCUT VEDETA SI AI MURIT SPERANTA!!!

Astazi am primit pentru a N-a oara dovada ca in fotbal nu este destul sa fi talentat pentru a atinge culmile acestui sport si cand spun acest lucru ma gandesc la transferul lui Adrian Cristea la U Cluj. Aceasta mutare este un adevarat tun pentru formatia clujeana, dar pentru fotbalist reprezinta o "solutie de avarie"; transferul este singura optiune pentru jucator in acest moment, oficialii dinamovisti refuzand transferul lui la alta echipa din Romania, iar din Europa neavand oferte.
Imi vine greu sa cred ca un jucator cu calitatile lui Cristea nu a reusit sa prinda un contract la o echipa cu nume din Europa, fotbalistul reusind pana acum doar sa-si bata joc de el si de cei care i-au acordat credit in tot acest timp. Jocul lui aduce mult cu cel al lui Adrian Mutu: conduce mingea cu eleganta, paseaza extraordinar, suteaza impecabil, are toate calitatile unui veritabil jucator, dar se pare ca "Printul" nu stie ca fara seriozitate si un pic de inteligenta nu reusesti nici in fotbal, jocul de fotbal, in acest moment, fiind dominat de jucatorii "isteti" (gen Xaxi, Iniesta, Pirlo, Berbatov) si de cei luptatori (gen Puyol, Tevez, Dani Alves etc.). 
Nonsalanta de care da dovada pe teren te scoate din minti, in timpul meciurilor gandindu-se, cred, cu ce sa se imbrace si cu ce sa se incalte pentru iesirea in club si cam ce bautura sa bea de aceasta data pentru ca e cam satul de atat whisky si sampanie...pacat de acest jucator care putea deveni o mare stea a fotbalului romanesc, dar si european.

PRINT?! mai bine zis CERSETOR!!!