vineri, 21 ianuarie 2011

Stancu pe 5 milioane !

Prosport, Gsp, Sport.ro, toate aceste ziare MINT cu nerusinare in dorinta de senzational !
Ultima isprava este suma de transfer a lui Bogdan Stancu la Galata. Pentru o informare corecta mai jos este un comunicat oficial in care se precizeaza exact suma de transfer a fostului golgheter stelist, Bogdan Stancu si al unui alt transfer realizat in aceste zile de formatia turca.


OTHER NEWS  
OFFICIAL/TURKEY: Galatasaray Completes Stancu And Yekta Transfers
10:08| Yusuf Atahan Erim   | read 160
Source: Istanbul Stock Exchange

Turkish squad Galatasaray announced that the club has completed the transfers of Steaua Bucuresti's Romanian striker Bogdan Sorin Stancu and Kasimpasa midfielder Yekta Kurtulus. According to a statement sent to the Istanbul Stock Exchange by Galatasaray, the club will pay a transfer fee of 5 million euros to Steaua Bucuresti and sign a 4.5 year deal with Stancu worth a total of 5.2 million euros while, paying a 3.75 million euro transfer fee to Kasimpasa and signing a 4.5 year deal with Yekta at 500,000 euro a season.

Pentru aceia la care le trebuie traducere, in mare articolul de mai sus specifica cum ca B. Stancu a fost transferat de Galata pe suma a 5 mil E,iar salariu jucatorului in 4-5 ani de contract ridicanduse la o valoare de 5.2 mil E !

STANCU SI GALATASARAY

Bogdan Stancu a fost transferat de Galatasaray si ca de obicei ne cacam pe noi ca ce grozavi si ce tari suntem. De ieri de la pranz vuiesc programele de sport cu aceasta stire, oamenii de fotbal se dau cu parerea daca e bine sau e rau ca a plecat, pe net apar statistici cu cei mai bine vanduti jucatori si tot asa. Ce este asa senzational ca Bogdan Stancu a fost transferat pe 6 milioane de euro, daca au fost 6?! Eu prefer sa raman sceptic in legatura cu aceasta suma de transfer si sa-i dau dreptate lui Jean Padureanu care a afirmat: "Eu nu cred că Galatasaray a dat 6 milioane de euro pe Stancu. E o strategie la mijloc. Nici salariul de 1,3 milioane al atacantului nu-l cred. Nu spun că am dreptate, e doar părerea mea. În afară preţurile sunt altfel decât la noi. Dacă ar fi fost să-l transfer pe unul dintre cei doi, Moraes sau Stancu, l-aş alege pe Junior".
In urma cu cateva zile ziarele de sport din Romania anuntau faptul ca chipa turca a facut o oferta de 7 milioane de euro pentru Djibril Cisse, atacantul echipei Panathinaikos Atena, dar transferul nu s-a mai perfectat deoarece echipa greaca dorea 10 milioane pentru jucatorul francez. Astfel, imi vine greu sa cred ca Bogdan Stancu este la aceasta ora de calibrul lui Cisse, care are un CV impresionant, si conducerea turca ar fi fost de acord sa ofere aproximativ aceeasi suma de bani pentru un jucator care doar promite si nu pentru unul care a confirmat in campionatele Europei (din cate stiu Cisse a marcat 17 goluri in 16 etape).
Si de ce sa ne falim atat pentru ca fost transferat pentru 6 milioane, de parca 6 milioane ar fi vreo cifra record pentru Europa? Darren Bent a fost transferat acum 3 zile de la Sunderland la Aston Villa pe suma de 28 milioane de euro si nici macar nu este un nume care sa faca furori sau prea des auzit in Europa. 

Toata aceasta tevatura facuta in jurul transferului lui Bogdan Stancu scoate in evidenta doar faptul cat de mici suntem fata de restul lumii si cat de departe suntem de fotbalul mare si nu numai!!! 
In alta ordine de idei ii doresc "Motanului" sa se acomodeze cat mai repede la noua echipa de club si sa ajunga la un nivel cat mai inalt pentru a ajuta nationala Romaniei in campaniile viitoare de calificare si poate chiar la un turneu final!

duminică, 16 ianuarie 2011

News Alert: Turk Telekom nu-i din Romania ! ! !



           S-a inaugurat stadionul Turk Telekom din Bucuresti??? Ba nu ... era din Timisoara??? ... Nu nu ... hmmm din INSTANBUL ! ! ! Asa campanie de publicitate, atata forfot, pentru un stadion care, singura legatura cu romanii probabil a fost munca la negru prestata de fostii capsunari si existenta pentru inca cateva luni a unui fost mare fotbalist roman pe banca echipei gazda. Nu a fost de ajuns se pare, faptul ca Hagi a dat-o-n bara prima data la formatia turca,conducatorii uneia dintre cele mai prestigioase echipe din Turcia, aveau nevoie sa se convinga si a 2-a oara ca "regele" nu este un antrenor de calitate. Cata incompetenta si la turcii astia ...
Despre meciul de aseara nu prea sunt multe de povestit, 2 ocazii de o parte si de cealalta, Ajax cu un joc constant si creand in permanenta presiune pe echipa turca. Cu mega transferul iernii J. E. Culio, Galata nu are cum sa spere la nimic sezonul acesta. O clasare in primele 4 echipe din Turcia este un vis, iar ca la finalul sezonului sa fie Hagi antrenor este de asemenea o utopie. Oare cand o sa reusim si noi sa ne desprindem de trecut??,  fotbalul de "generatia de aur"??, iar polititc de revolutia din 89 si de comunism .... ??? Ar fi bine sa nu mai cautam scuze si sa ne asuman responsabilitati si sa acceptam realitatea, nu sa ne hranim din trecut !

DOREL STOICA, CURVA LUI PITI !!!

Se spune ca esti barbat daca "ai coaie", doua chestii pe care Dorel Stoica cu siguranta nu le are!
Asta-vara, cand Piturca a fost numit manager general la Steaua l-a transferat pe Dorel de la U Craiova la Steaua, insa plecarea subita a lui Piti de club si semnarea unui nou contract chiar cu Universitatea Craiova l-a facut pe Stoica sa "se cante ca o muiere" ca el nu-si mai doreste sa continue la gruparea bucuresteana si ca vrea sa revina in Oltenia. Acest lucru nu era agreat de suporteri si nici de conducere care au considerat plecarea lui la Steaua o tradare, in acel moment, el, fiind capitan la echipa lui Mititelu. Piturca a tras sforile cum a stiut mai bine si Dorel Stoica a fost readus la echipa, unde a fost intampinat cu ostilitate de catre fani. Golul senzational reusit contra CFR-ului si celelalte partide reusite l-au adus mai aproape de suporteri, dar ruptura dintre Mititelu si Piturca si plecarea iminenta a tehnicianului de pe banca universitarilor il fac pe acest "gunoi" sa planga din nou si sa-si doreasca sa plece de la echipa care i-a acordat inca o sansa.
Asadar, ramane de vazut cu ce echipa va semna Piturca in viitor pentru a se duce si Dorel sa-si linga stapanul pe picioare!

"Ne-am înţeles azi cu Ştiinţa. Dorel Stoica şi Stanca vor merge la Craiova, am rezolvat cu actele, cu tot. Dorel Stoica a dat o declaraţie foarte sinceră. Ilie era supărat pentru că Dorel a zis că merge la Craiova, deşi avea contract cu Steaua. L-a mai deranjat şi că atunci când a plecat Piţi, Dorel a zis că e distrus. Ce-i aia distrus? Asta mi-a spus Ilie ", a spus Becali la Sport.ro.

 DORELE, ESTI DEMN DE MULTA VOMA DIN PARTEA TUTUROR PENTRU PROSTITUTIA FOTBALISTICA DE CARE DAI DOVADA!!!