duminică, 16 ianuarie 2011

DOREL STOICA, CURVA LUI PITI !!!

Se spune ca esti barbat daca "ai coaie", doua chestii pe care Dorel Stoica cu siguranta nu le are!
Asta-vara, cand Piturca a fost numit manager general la Steaua l-a transferat pe Dorel de la U Craiova la Steaua, insa plecarea subita a lui Piti de club si semnarea unui nou contract chiar cu Universitatea Craiova l-a facut pe Stoica sa "se cante ca o muiere" ca el nu-si mai doreste sa continue la gruparea bucuresteana si ca vrea sa revina in Oltenia. Acest lucru nu era agreat de suporteri si nici de conducere care au considerat plecarea lui la Steaua o tradare, in acel moment, el, fiind capitan la echipa lui Mititelu. Piturca a tras sforile cum a stiut mai bine si Dorel Stoica a fost readus la echipa, unde a fost intampinat cu ostilitate de catre fani. Golul senzational reusit contra CFR-ului si celelalte partide reusite l-au adus mai aproape de suporteri, dar ruptura dintre Mititelu si Piturca si plecarea iminenta a tehnicianului de pe banca universitarilor il fac pe acest "gunoi" sa planga din nou si sa-si doreasca sa plece de la echipa care i-a acordat inca o sansa.
Asadar, ramane de vazut cu ce echipa va semna Piturca in viitor pentru a se duce si Dorel sa-si linga stapanul pe picioare!

"Ne-am înţeles azi cu Ştiinţa. Dorel Stoica şi Stanca vor merge la Craiova, am rezolvat cu actele, cu tot. Dorel Stoica a dat o declaraţie foarte sinceră. Ilie era supărat pentru că Dorel a zis că merge la Craiova, deşi avea contract cu Steaua. L-a mai deranjat şi că atunci când a plecat Piţi, Dorel a zis că e distrus. Ce-i aia distrus? Asta mi-a spus Ilie ", a spus Becali la Sport.ro.

 DORELE, ESTI DEMN DE MULTA VOMA DIN PARTEA TUTUROR PENTRU PROSTITUTIA FOTBALISTICA DE CARE DAI DOVADA!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu