marți, 30 noiembrie 2010

iREAL, BARCELONA SHOW

Dragi iubitori ai fotbalului aseara am avut parte de un meci senzational, o demonstratie de fotbal cum rar se vede pe un stadion, indiferent de continent. FC Barcelona a aratat ce inseamna sa joci un fotbal total, iar expresia lui Ilie Dumitrescu, "sa-ti subordonezi adversarul" este cea mai corecta pe care o putem folosi in urma meciului de aseara. Extraterestii lui Pep i-au luat la "impins vagoane" pe galacticii lui Mourinho inca din startul partidei si i-au intors pe toate fetele ori de cate ori au vrut si cum au vrut (posesie 67% BARCA-33% REAL), jucatorii Realului lasand impresia ca vor sa paraseasca terenul de joc inca din prima repriza.
Inaintea acestui meci, CR. Ronaldo se arata neinteresat de victoria Barcelonei din etapa trecuta, scor 8-0 si afirma plin de aroganta "sa vedem noua cate o sa ne dea"....CATE ATI LUAT,SLABULEEEE?!..."UNDE AI FOST ASEARA?! CA PE TEREN NU TE-AM VAZUT!!!!"
Un alt jucator care trebuie taxat dupa acest meci este S. Ramos care, se pare, nu sta deloc bine cu nervii, spre finalul meciului avand o interventie rusinoasa la Messi, dupa care le-a pus mana in gat coechipierilor de la nationala Spaniei, Puyol si Xavi...daca nu mai poti, nu mai faci fata: CERE-TE AFARA!!!
Subiectul care facea valva inca de la inceputul campionatului era legat de Messi si Ronaldo, cine e mai bun?! Dupa meciul de aseara sper ca nu mai aveti niciun dubiu in legatura cu acest aspect, daca unul "le-a rupt coloana" jucatorilor adversi, celalalt "le facea frectie".

EL CLASICO a devenit pentru Real Madrid, EL INFERNO, echipa madrilena fiind umilita in ultimii ani de fiecare data cand a dat peste FC Barcelona. Asa s-a intamplat si in meciul de aseara, jucatorii lui Pep Guardiola distrandu-se cu "galacticii" lui Mourinho si pedepsindu-i cu un aspru 5-0, portughezul declarand la conferinta de presa ca pentru el acest scor nu este o umilinta: REALLY?!?!?!  HALA(L) MADRID!!!

3 comentarii: