vineri, 4 martie 2011

Visiniu vs Violet sambata 19:00

 Trupa din Gruia intalneste singura echipa neinvinsa in acest sezon de Liga 1 si anume pe Poli Timisoara.
Meciul dintre doua pretendente la titlul de campioana la inceputul anului, se anunta a fi extrem de important doar pentru una din combatante, cealalta echipa incercand sa-si gaseasca un echilibru atat in interiorul echipei, cat si in exprimarea pe teren. 
Niciodata nu mi-a placut Poli Timisoara! Stilul impus de patronul echipei M. Iancu, nu este cel de lupta cum ii place patronului banatean sa se laude, dupa celebra expresie "lauda-ma gura ca ti-oi da friptura", ci mai degraba poat fi comparat cu un stil de joc italian urat ! Acest specimen care de fiecare data cand apare la televizor jigneste folosind expresi de genul: " Nu vreau sa dau in "cutare", pentru ca masa ii c***", "il respect pe Razvan Lucescu, dar este un copil, prost, fara discernamant, incapabil sa conduca echipa nationala, dobitoc","catre Mircea Sandu ... i-a dat Dumenezeu ce a meritat(pe vremea cand lua tratament impotriva cancerului)" etc. Cam asa se traduce un comunicat din partea  Elefantului, porecla luata de pe internet, pe care eu o dezaprob :))) ! Sincer sper sa guitze la finalul meciului si sa mearga in Banat unde pupincuristii de la sport.ro o sa-i ia un nou interviu, in care o sa atace la fel de dur pe toata lumea, iar la bara de prezentare in emisiunea celui scuipat de Becali (pe merit) o sa fie din nou celebrul titlu "Iancu TUNA ca a fost furat". Daca ceva din ce am scris mai sus intr-o eventualitate victorie a Cfr-ului nu se intampla, sunt fericit ca Timisoara sa ia titlul !

REAL MADRID vs. MALAGA 7-0 -> ANTRENAMENT CU PUBLIC

Real Madrid nu renunta la lupta pentru titlu si o zdrobeste cu un neverosimil 7-0 pe Malaga. In urma acestui meci se confirma inca o data ca Santiago Bernabeu este o "fortareata" pentru echipele vizitatoare, inaintea acestui meci, madrilenii avand cel mai bun golaveraj in meciurile disputate pe teren propriu, 37 de goluri in 12 meciuri si doar 6 incasate. La polul opus se afla chiar oponenta "galacticilor" de ieri seara, Malaga, care are cea mai slaba aparare din campionat, primind nu mai putin de 51 de goluri, iar ca lucrurile sa fie clare in ceea ce priveste cea mai slaba defensiva au mai primit un bonus de 7 goluri din partea trupei lui Murinho. 
Asadar, aseara am putut urmari un meci un final previzibil, dar scorul de 7-0 nu poate decat sa aduca laude echipei madrilene.
In alta ordine de idei, Ronaldo a inscris cel de-al 3-lea hattrick al sezonului, depasindu-l pe Messi in clasamentul golgheterilor, dar a parasit terenul acuzand o usoara accidentare.
In urma acestui rezultat Real Madrid se mentine la 7 puncte in spatele Barcelonei, dar este greu de crezut ca mai poate recupera avantajul "extraterestilor".