duminică, 5 decembrie 2010

Arena Cluj in B ????


Toata lumea vorbeste despre bijuteriile Romaniei in infrastructura footbalistica si toti asteapta cu nerabdare finalizarea proiectelor celor 2 stadioane. Desi era greu de crezut ca finalizarea lor nu va fi amanata din varii motive, uite ca la data stabilita si anume din toamna anului viitor vom avea 2 stadioane moderne in orasele care au tinut steagul romanesc sus in Europa in ultimii ani (Cluj si Bucuresti). Ceea ce este ciudat insa este tocmai destinatia noului stadion din Cluj, care pare sa fie acaparat de Universitatea Cluj echipa nou promovata care insa nu pare sa fie capabila sa ramana in Liga 1 fara emotii, desi a avut un start entuziasmant de campionat, fiind in fata rivalei si mult mai galonatei echipe CFR in mare parte a turului. In prima parte a campionatului "U" s-a clasat la doar 3 puncte de zona fierbinte. Sper din tot sufletul sa nu fiu nevoit sa merg la inaugurarea noului stadion, cu o echipa celebra din Europa, iar imediat dupa sa vedem "derby-uri" cu Campia Turzii si Fc Bihor, pe o asa minunatie de stadion ce se anunta a fi ! Imi amintesc cum cu ani in urma mergeam pe "Ion Moina" la meciurile Universitatii si an de an se inchidea cate un sector datorita degradarii. In sfarsit are si Clujul un nou stadion de care sa fim mandrii. Tot Clujul spera ca odata cu relansarea promisa de Universitatea, CFR sa nu dea inapoi si sa fim reprezentati in Romania si Europa de ambele echipe ALE CLUJULUI ! ! !

8 comentarii:

  1. U Cluj nu va juca niciodata pe acest stadion in Liga 2. Si nu a fost acaparat de Universitatea Cluj, ci a fost construit pentru Universitatea Cluj.

    RăspundețiȘtergere
  2. Practic ai dreptate, teoretic insa stadionul nu putea fi construit pentru U din bani publici, clubul avand un patron! Ia-o cum vrei tu, eu tot cred ca a fost acaparat pentru ca niciodata nu s-a pus problema sa joace o alta echipa pe acest stadion ! As fi curios daca CFR ar inainta o oarecare oferta de inchiriere a stadionului cum ar reactiona atat clubul cat si oamenii politici :P

    RăspundețiȘtergere
  3. la fel si dinamo ar putea acapara ghencea daca ar inainta o oarecare oferta mai buna decat a stelei...si CFR e chiar exclus sa aiba asa dorinte...poate sanatatea sau floresti:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa vina NATIONALA pe stadionu' asta...asta e cel mai important...sa joace meciuri importante de calificare la Cluj...nu cum a jucat nationala de tineret la BOTOSANI(wtf?!?!)

    RăspundețiȘtergere
  5. stadionul e programat sa fie gata vara viitoare. stadionul nu e doar pentru Universitatea, e pentru tot orasul! sa avem si noi un stadion cum trebuie. si pe langa fotbal se doreste ca la stadion sa fie si alte comepetitii, scolare de ex sau chiar sa se tina ore de sport acolo. oricum, pacat de U ca nu reuseste sa se mentina in top.

    RăspundețiȘtergere
  6. o sa fie stadionul orasului, U o sa aiba construit un stadion pe feleac.

    RăspundețiȘtergere
  7. taceti ma in pulenci...Nu poti cu asa stadion sa cazi in B...ascultati voi la batranu...

    RăspundețiȘtergere