vineri, 18 martie 2011

SFERTURI UEFA CHAMPION'S LEAGUE


1. REAL MADRID-TOTTENHAM HOTSPUR
2. CHELSEA LONDRA-MANCHESTER UNITED
3. FC BARCELONA-SAKHTAR DONETSK
4. INTERNAZIONALE MILANO-SHALKE 04


1. Tottenham pare victima sigura in fata Realului, dar a aratat ca poate fi o echipa incomoda si imprevizibila. Sa nu uitam de golul marcat de Crouch in deplasarea de la Milano,  inscris in ultimile minute ale partidei, gol care a adus calificarea echipei din insula.

2. Un meci care aduce fata in fata doua echipe care se cunosc atat de bine si care cu siguranta va naste orgolii extraordinare. Chelsea alearga dupa primul titlul de regina a Europei de cand a fost preluata de miliardarul rus, Abramovici. Sa nu uitam ca in 2008 Chelsea a pierdut finala UCL la penalty-uri chiar in fata "diavolilor", iar acest lucru nu poate decat sa aduca un plus de daruinta in teren din partea londonezilor.

3. Meciul pe care romanii il vor urmari cu sufletul la gura. Lucescu se afla in fata unei performante extraordinare care la prima vedere pare greu de atins, insa sa nu uitam ca echipa antrenata de roman a fost ultima care a reusit sa o invinga pe Barca chiar pe Camp Nou.

4. Dupa dubla de foc cu Bayern Munchen, Inter respira usurata si poate trece in joc de glezne mai departe in semifinalele competitiei. Sa nu uitam totusi ca cel mai bun marcator din isotria UCL evolueaza la Shalke, RAUL.

4 PARTIDE INTERESANTE CARE SIGUR VOR ADUCE SUSPANS SI DACA AR FI SA MA INTREBATI, VOM AVEA SI O SURPRIZA!