joi, 6 ianuarie 2011

CULIO LA GALATASARAY!

Culio isi vede visul implinit si reuseste sa se transfere de la echipa feroviara CFR Cluj la mult mai galonata echipa turca, Galatasaray Istanbul, acolo unde a fost dorit insistent de Gheorghe Hagi. Mutarea a avut loc astazi in schimbul sumei de 2 mil de euro, jucatorul urmand sa primeasca in cei 3 ani si jumatate de contract un salariu stagional de 800.000 euro.
Toate bune si frumoase pentru jucator si conducerea ardeleana care si-a umplut visteria clubului, dar in opinia mea lucrurile nu stau prea bine pentru cfr-isti si spun acest lucru deoarece conducerea clubului trebuie sa gaseasca imediat un mijlocas stanga care sa-si aduca aportul si in defensiva, la fel cum o facea argentinianul, deoarece se stie prea bine faptul ca Rada este un jucator mult prea modest pentru a evolua la o echipa de top din tara. 
In cazul in care acest lucru nu se va intampla, tind sa cred ca echipa CFR Cluj nu va termina nici macar pe un loc de Europa League, ratand, astfel, toate obiectivele din sezonul 2010-2011.
Bafta Culio!