marți, 11 ianuarie 2011

Cornel Rapa, speranta Romaniei! :D

Daca pana acum am tot postat comentarii in legatura cu jocul de fotbal, astazi va propun sa urmarim declaratia plina de intelepciune si substrat a viitorului nostru jucator exponential de la nationala de fotbal a Romaniei:

AUZI CE ZICE:



CE,MA,CE RAZI?!?! OMU' INCEARCA SA-SI FACA CAT MAI BINE TREABA SI SA RAMANA CU PICIOARELE PE PAMANT!!! CLAR?!?!

Nu pot decat sa ma scarbesc cand imi aduc aminte de declaratiile oamenilor de fotbal cu privire la acest jucator: "mare talent" , "jucator de pespectiva", "viitorul nationalei"...HAI MA LESI?!
Uitati-va ce privire bovina are, mutra pe prost; cum poate un jucator cu o astfel de exprimare sa ajunga un mare fotbalist?!
Inteligenta isi spune din ce in ce mai raspicat cuvantul in toate sporturile de pe mapamond, jucatorii pe care ii idolatrizati avand cate ceva in cap, nu doar tarate ca acest exemplar de prostie.
In momentul in care schimbi echipa si te transferi intr-un alt campionat, adaptarea la noile conditii de joc tine de mentalitate, nu de talent, iar de aceea marea majoritate a "marfii noastre de export" freaca banca prin campionatele Europei.

Acest Cornel Rapa imi aduce aminte de emblematicul prost al prostilor, Claudiu Raducanu, celebru mai mult pentru declaratiile sale decat prin golurile marcate!

Un comentariu: