duminică, 9 ianuarie 2011

REAL MADRID-VILLAREAL 4-2 VIDEO

 DOAR RONALDO!
Meci fierbinte pe Bernabeu, acolo unde Real Madrid a primit vizita echipei Villareal. Madrilenii au trait periulos acest meci, fiind condusi inca din minutul 7 prin reusita lui Cani. Ronaldo a fost si in acest meci omul decisiv pentru trupa lui Mourinho reusind sa inscrie 3 goluri extrem de importante pentru ramanerea in cursa de urmarie a Barcelonei.
In alta ordine de idei as vrea sa taxez iesirile antrenorului portughez,Jose Mourinho, care la goluri 3 si 4 s-a bucurat intr-un mod execrabil facand gesturi frenetice inspre tehnicianul echipei Villareal si incalcand spatiul tehnic al echipei oaspete.
Ce mai trebuie sa faca acest papitoi pentru a primi o suspendara pe masura gesturilor pe care le face?! Prin manifestarile sale instiga mai de fiecare data la ura si violenta din partea echipelor adverse; daca vreun jucator al "submarinului galben" ar fi sarit de pe banca pentru a-l impinge pe acest papagal din zona destinata echipei vizitatoare cu siguranta ar fi fost suspendat cateva etape. Sunt curios ce decizie se va lua impotriva acestor acte demne de toata greata din partea asa-zisului "The Special One".

PRIN ACESTE GESTURI A REUSIT DOAR SA O UMPLE PE BIATA MAICA-SA DE MULTA "CARNE" SI SA-SI ARATE FRICA CU CARE A TRAIT ACEST MECI!!!
HHHUUUUUUUUUUUOOO, HHHHUUUUUUUUUUOOOO!!!

Felicitari lui Kaka' care a reusit sa revina cu gol in aceasta seara dupa lunga sa absenta de pe terenul de fotbal!

Un comentariu: