vineri, 21 ianuarie 2011

Stancu pe 5 milioane !

Prosport, Gsp, Sport.ro, toate aceste ziare MINT cu nerusinare in dorinta de senzational !
Ultima isprava este suma de transfer a lui Bogdan Stancu la Galata. Pentru o informare corecta mai jos este un comunicat oficial in care se precizeaza exact suma de transfer a fostului golgheter stelist, Bogdan Stancu si al unui alt transfer realizat in aceste zile de formatia turca.


OTHER NEWS  
OFFICIAL/TURKEY: Galatasaray Completes Stancu And Yekta Transfers
10:08| Yusuf Atahan Erim   | read 160
Source: Istanbul Stock Exchange

Turkish squad Galatasaray announced that the club has completed the transfers of Steaua Bucuresti's Romanian striker Bogdan Sorin Stancu and Kasimpasa midfielder Yekta Kurtulus. According to a statement sent to the Istanbul Stock Exchange by Galatasaray, the club will pay a transfer fee of 5 million euros to Steaua Bucuresti and sign a 4.5 year deal with Stancu worth a total of 5.2 million euros while, paying a 3.75 million euro transfer fee to Kasimpasa and signing a 4.5 year deal with Yekta at 500,000 euro a season.

Pentru aceia la care le trebuie traducere, in mare articolul de mai sus specifica cum ca B. Stancu a fost transferat de Galata pe suma a 5 mil E,iar salariu jucatorului in 4-5 ani de contract ridicanduse la o valoare de 5.2 mil E !

Un comentariu: