sâmbătă, 4 decembrie 2010

NULO CLARO !!!

Aseara, portarul CFR-ului, Nuno Claro, a demonstart inca o data ca este un portar foarte slab, incasand un gol de la 45m din lovitura libera. Daca un portar este caracterizat prin precizie, siguranta, intuitie, Nuno Claro este departe de aceste calitati, mereu balbaind mingile, mereu avand interventii nesigure, la fiecare faza disputata la poarta sa cauzand emotii suporterilor din tribune si din fata micilor ecrane.
Nuno Claro a gresit si in meciul cu Steaua, cand a comis un penlaty la Kapetanos. La acea faza nu aveam nicio emotie ca nu va ajunge primul la minge, dar se pare ca si atunci, ca si aseara, contempla actiunea desfasurata in preajma careului sau. A mai incasat un gol de tot rasul in meciul cu Vaslui, a luat un gol, usor parabil, din lovitura libera in meciul cu FCM Targu Mures, acestea fiind niste exemple care mi-au venit pe loc in minte, portughezul avand si alte gafe monumentale.
Ma intreb ce mai asteapta conducerea CFR-ului si de ce nu scote banii pentru un portar cu reale calitati care sa dea siguranta apararii, din lot mai facand parte "talentatul" Edi Stancioiu, un goalkeeper la fel de fluctuant ca si portughezul, al III-lea portar fiind Boris Peskovic, care rar a prins primul 11.
Nuno Claro imi aduce aminte de "legendarul" portar al Stelei, Carlos Fernandes, un portar care avea interventii fabuloase, dar care gafa impardonabil cand toti se asteptau mai putin. Se pare ca acest gen de portari fac meciuri reusite sau catastrofale in functie de cum le surade norocul, cazand victime acestei "curve" anumite Zeita Fortuna!

Un comentariu:

  1. Buna ziua,

    Doriti sa faceti link exchange cu http://digisportlive.blogspot.com ?

    Astept un cometariu pe aceasta pagina: http://digisportlive.blogspot.com/p/link-

    exchange.html cu titlul pe care doriti sa-l trec in cazul in care acceptati, eu as

    dorii sa fiu trecut cu urmatorul titlu: Digi Sport Live, multumesc.

    RăspundețiȘtergere