vineri, 3 decembrie 2010

FC Steaua vs. Liverpool FC SCOR: 1-1

Felicitari echipei Steaua care aseara a reusit sa faca un meci consistent impotriva celor de la Liverpool. Chiar daca echipa din Insula a afisat un prim 11 mai putin cunoscut de iubitorii fotbalului, meritele jucatorilor stelisti raman pentru curajul pe care l-au avut in fata numelui Livepool FC.
Scopul echipei englezesti a fost clar: sa nu plece infranta de la Bucuresti (1 punct ii asigura calificarea de pe primul loc) si sa nu mai aiba parte de accidentari, lotul fiind oricum decimat de jucatori indisponibili din motive medicale. Din aceasta cauza jocul echipei Liverpool a lasat de dorit.
Tanase, Latovlevici merita un bonus dupa acest meci pentru jocul consistent, elastic pe care l-au facut pe partea stanga, incurcand mai mereu apararea adversa. Jocul lui Tanase incepe sa arate din ce in ce mai bine, daca la meciul cu CFR i-a incalcit de cateva ori pe jucatorii ardeleni, aseara a controlat balonul la fel de fin, in cateva randuri, ironizandu-si  adversarii directi prin executiile sale.
Trebuie sa taxez declaratia lui Becali de dupa meci si anume aceea in care afirma: "Ne-am jucat cu Liverpool!". Pai daca v-ati jucat cu ei de ce nu le-ati dat 4-1?! Pentru ca ai avut posesie asta nu inseamna ca te-ai jucat cu ei. Cormoranilor le-a convenit modul in care s-a desfasurat partida, parcticand un joc matur prin care Steaua a gasit cu greu acea "ultima pasa". Daca nu gresea Reina si se termina 1-0 ce se intampla?! In loc sa fie multumit mai spune si ca "meritam sa-i batem". Repet, un joc de posesie nu inseamna neaparat ca trebuie sa si bati. Barcelona a avut mingea tot timpul in posesia ei in meciul cu Inter si a pierdut 3-1. Stelistii, intr-adevar au fost mai mereu periculosi in fata portii,dar cate ocazii clare a avut Steaua de a marca?! 

Acest 1-1 este tot ce li se putea intampla mai bun, in urma acestui scor ei ocupand locul 2 intr-o grupa care arata in felul urmator: Grupa K
                                               1. Liverpool 9 pct
                                               2. Steaua 6pct    
                                               3. Napoli 4 pct
                                               4. Utrecht 4 pct
Asadar calificarea in primavara europeana depinde numai de ei si tot ce le trebuie este doar o remiza in Italia.
HAI ROMANIA!

Un comentariu: