vineri, 28 ianuarie 2011

Circ Online !

Haidati sa facem un exercitiu de imaginatie si sa ne amintim toate zvonurile care au circulat in presa in aceasta pauza competitionala din fotbalul romanesc. Prima "dezvaluire" care imi vine in minte este transferul lui L. Traore pe la toate marile echipe din Europa, de la Lazio pana la Liverpool, pe sume de la 6.000.000 la 12.000.000 Euro, transfer incheiat cu declaratia nostima a jucatorului cum ca doreste sa continuie la echipa ardeleana, de aceea ar refuza un transfer in strainatate :))). Adevarul este ca oferte serioase peste 4.000.000 Euro nu au fost niciodata, aceasta suma fiind maxim pentru un jucator tanar, talentat si cam atat. De stiinta jocului nu se prea pune problema, fizic jucatorul sta deplorabil, plus ca are un joc dezordonat, lucru ce atrage multe avertismente si situatii neplacute pentru orice antrenor. 

Acum, noul cap de afis in presa din Romania este MEGA TRANSFERUL IERNII, de la galonata echipa Gloria Bistrita spre SINGURA ECHIPA DIN ROMANIA, dupa parerea prosport,gsp si sport.ro si anume, STEAUA, a jucatorului J Moraes. Fara sa-i contest valoarea brazilianului cea mai mare echipa din Romania se caca pe ea sa dea 1 mil de Euro plus tva si sa-l transfere pe jucatorul care a confirmat ca in liga nationala face fata fara probleme, ba mai mult reusind sa duca in spate prin golurile sale o echipa a Bistritei, care isi pierduse identitatea. Acesta este nivelul fotbalului romanesc, 1 mil de euro este prea mult sa acoperi un postul vacant lasat de un jucator plecat pe 5 mil de Euro. Cu astfel de investitii ne meritam soarta de locul 50 si "n" in lume dupa clasamentul FIFA. 
Mai sunt si alte aberatii in forfota continua din footbalul romanesc, dar cu asa fotbal ... asa ziaristi. Va astpet cu alte zvonuri care v-au iritat inteligenta si rabdarea, in comentarii.le articolului Pana la urmatoarea postare va salut cu drag! 

Un comentariu: