vineri, 28 ianuarie 2011

Sevilla vs Real Madrid-gol controversat

Faza discutabila in meciul de cupa dintre Sevilla si Real Madrid. la scorul de 1-0 pentru Real, Sevilla a avut un gol aparent valabil, dar arbitrul le-a refuzat gazdelor golul pe motiv ca mingea nu a trecut cu toata circumferinta de linia portii. Spaniolii de la Marca au venit cu o serie de fotografii 3D pentru a demonstra ca arbitrul a avut dreptate in luarea deciziei. In aceste fotografii mingea pare trecuta de linia portii in proportie de 90%, iar acest lucru ii da castig de cauza arbitrului. 
Totusi, arbitrul ar fi trebuit sa vada mai degraba ca mingea a intrat in poarta si sa valideze golul decat sa-l anuleze pe motivul relatat mai sus si cred cu tarie ca  a facut acest lucru in intentia lui de a o favoriza pe Real Madrid...sau o fi avut la el dispozitivul din tenis denumit hawkeye si si-a dat seama imediat ca mingea nu a trecut in totalitate de linia portii si drept urmare a anulat golul.
Una peste alta se pare ca acest prost obicei al arbitrilor de a lua deciziile controversate mereu in favoarea echipelor cu nume nu va disparea prea curand, acest lucru lasand o impresie extrem de proasta in lumea fotbalului!

Faza controversata la minutul 2:50

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu