duminică, 23 ianuarie 2011

BARCLAYS PREMIER LEAGUE

Manchester City pierde surprinzator in fata lui Aston Villa, scor 1-0, unicul gol fiind inscris de Darren Bent, noul jucator transferat de la Sunderland pentru impresionanta suma de 28 milioane euro. Se pare ca acest transfer este unul de succes deoarece reusita lui Bent impotriva "cetatenilor" o scoate pe Villa din subsolul clasamentului si o aduce pe un loc 16 cu 25 de puncte, imediat peste linia de retrogradare si la 2 puncte de locul 17. 
Inaintea acestei etape City se afla pe locul 2 la egalitate de puncte cu liderul Manchester United, dar infrangerea suferita ieri o trimite pe locul 3 pentru ca Arsenal Londra a batut-o pe Wigan Athletic cu scorul de 3-0 (hattrick R. v. Persie) si a profitat de pasul gresit facut de Tevez&CO.
Manchester United se mentine in fruntea clasamentului si dupa aceasta etapa, spulberand pe Birmingham City cu scorul de 5-0 (hattrick Berbatov, Nani , Giggs).
Liverpool da semne de viata dupa instalarea noului antrenor reusind sa invinga in deplasare pe Wolverhampton cu scorul de 3-0.
Clasamentul la varf:
1. Manchester United  48p
 2. Arsnal Londra         46p
 3. Manchester City      45p

Un comentariu:

  1. Atata tot ca MANU are cu cateva meciuri mai putin decat arsenal si MAn City ;)

    RăspundețiȘtergere