joi, 9 decembrie 2010

CFR CLUJ: multi jucatori...putini fotbalisti

CFR CLUJ termina cu fruntea sus a doua participare in UEFA Champion's League, reusind in meciul de aseara, disputat la Cluj, sa remizeze, scor 1-1, impotriva formatiei AS Roma. Meciul in sine nu a fost unul prea spectaculos si de aceea nu ma voi lega de acest aspect, dar ma voi lega de 2 fotbalisti care nu au ce cauta in Liga 1, daramite in UCL.

1. Emil Dica- nu am vazut jucator mai impiedicat si lipsit de inteligenta ca acest "personaj de fotbal". Aseara a comis cateva faulturi gratuite in preamjma careului lui Stancioiu, a pierdut extrem de multe mingi, a balbait mingea la fiecare atingere. Ma intreb daca stafful CFR-ului nu are ochi sa vada o asa "insulta de jucator". Nu este la primul meci de acest gen, mijlocasul avand contributii minime in jocul echipei. 
EMIL DICA-> RECYCLE BIN

2. Ionut Rada- mereu fuge cu dulapul in spate, in teren avand o exprimare motrica extrem de redusa. La jocul de 1 contra 1 este mereu depasit de adversar fara ca acesta sa beneficieze de o viteza extraordinara sau de niste calitati tehnice senzationale, este pur si simplu foarte lent, Edimar si Culio fiind nevoiti sa acopere si postul lui Rada.

Bud este de nerecunoscut fata de sezonul trecut cand aducea titlul in Gruia, prin reusitele sale, acum loveste mingea de parca ar fi patrata...se pare ca inteligenta nu este una din calitatile sale.

Mai sunt si alti jucatori care ar trebui vanduti in aceasta pauza de iarna pentru ca scopul lor intr-un meci este acela de a juca numai pentru ei si nu pentru echipa, dar acest lucru tine si de un antrenor cu experienta care poate mobiliza jucatorii si ii poate pedepsi in cazul in care nu respecta indicatiile tactice.

In urma  meciului disputat aseara ramane doar gestul de bastinas cu bete infipte in nas, asa cum vedem pe Discovery, a lui Lacina Traore care dupa inscrierea golului egalizator din minutul 88 a facut gesturi obscene catre suporterii cfristi. Este un jucator cu reale calitati, dar momentan marea lui calitate pare a fi aceea de ratangiu, lucru care ii scoate din sarite pe sustinatorii echipei feroviare meci de meci. Rateaza cu o seninatate iesita din comun, iar scuzele aduse de conducere la adresa lui "e tanar, nu are experienta" nu mai tin pentru ca sunt situatii in care oricine din tribuna ar inscrie in locul lui din acele pozitii. 
Goluri din situatii clare sau "ia-o sus" de la tot stadionul ! ! !

3 comentarii:

  1. ieri, mai slab ca si Emil Dica mi s-o parut Culio !

    RăspundețiȘtergere
  2. nici mie nu mi place culio...da mai fuge...mai da o pasa de gol...face si faza lui rada...dica e 0 meci de meci

    RăspundețiȘtergere