marți, 23 noiembrie 2010

CIOCU' MIC !!!

Nici bine nu a ajuns la Steaua si pe toate posturile tv de sport vad doar stiri cu MM Stoica. Recenta revenire acestuia la carma formatiei bucurestene a adus un nou val de scandaluri in Liga 1, scandaluri pornite din cauza distinsului manager general. La Targu-Mures, in meciul disputat de Steaua, s-a bucurat ca un schizofrenic la golul lui Bilasco din minutul 92, starnind repulsia  tuturor celor prezenti pe stadion, dar si a celor din fata micilor ecrane. Apoi a pornit un alt scandal impotriva lui Adrian Matei, fost fundas central la Steaua, care doar a afirmat ca "Surdu nu are sange in instalatie", o afirmatie perfect valida, care poate fi atribuita majoritatea jucatorilor din campionatul nostru. In urma acestei declaratii, MM s-a aratat extraordinar de ofensat si a declarat ca nu va tolera atacurile adresate jucatorilor sai si va dezlanuti bestia din el impotriva contestatarilor. Eu i-as sugera sa nu ne mai agite degeaba si sa nu se mai dea rotund,  Liga 1 fiind mereu sub asediul scandalurilor, aceste scandaluri devenind un atribut bine definit al campionatului intern.
Nu contest calitatile sale de conducator, dar prea face pe razboinicul si pe atotstiitorul aceasta CURVA din fotbalul romanesc.
LASA-NEEEEEE,LASA-NEEEEE!

2 comentarii:

  1. Salut! referitor la celebra afirmatie eu zic ca MM are tot dreptul sa-si apere jucatorii, mai ales in campionatul asta scandalos in care esti atacat din toate partile chiar daca nu ai facut nimic. Presiunea este mare chiar si pe antrenorii secunzi de la diferite echipe...toti patronii sau finantatorii echipelor de la noi se bat pentru banii din EL si mai ales UCL. De asta se fac atatea presiuni, de asta se vand sau se cumpara meciuri, fiecare are preferinte avand in vedere arbitrii delegati s.a.m.d..

    RăspundețiȘtergere
  2. corect ce spui...eu taxam doar inceputul de mandat prea furtunos al lui MM...

    RăspundețiȘtergere