miercuri, 24 noiembrie 2010

TE-AM SPART!!!

Seara trista pentru suporterii cfr-isti, echipa feroviara fiind eliminata din Europa in urma infrangerii cu scorul de 1-0, in fata elvetienilor de la FC Basel. CFR a clacat lamentabil in meciul de aseara, aratand un fotbal lipsit de orice imaginatie sau de curaj. Daca jucatorii nostri nu au impresionat cu nimic la capitolul spectaculozitate, antrenorul "visiniilor" a iesit din tiparul echipei si a oferit un show cum doar in spitalele de nebuni mai vezi. Spre finalul meciului, Sorin Cartu si-a descarcat nervii pe unicul vinovat al jocului nesatisfacator practicat de clujeni si anume pe banca de rezerve. Nu stiu cu ce a gresit aceasta, dar antrenorul "feroviar" a inceput sa izbeasca, ca un schizofrenic, cu picioarele in geamul bancii de rezerve pana a reusit sa-l sparga, acest act de nebunie facand repede inconjorul lumii.
"Nebunel" nu este la primul gest de acest gen, el fiind bine cunoscut in lumea fotbalului pentru iesirile sale "in decor" .Va invit sa urmariti o alta capodopera al acestui "splendid maestru":


AMICEEEE, DA MAI TARE, TE FACE PE TINE UN GEAM?!?! Dar BERBECUL nu e prost, aseara luandu-si revansa in fata marelui si eternului "DUSMAN", folosind arma secreta, "OPINCA DE IARNA":


DA-I, ARZ-O FOCU', BANCA DE REZERVE!!!!

URLA,ZBIARA SI RAPUNE ADVERSARUL:
CASTIGATOR, SORIN CARTU
PIERZAROR, INTREAGA ROMANIE !!!

Un comentariu:

  1. adevaratul motiv pt care cartu a dat cu piciorul in geam la basel ii ca nu mai avea nici un fel de idee tactica...jucatorii cfr-ului se pierdeau pe teren...culio nu intelegea pana la urma de ce mingea ii rotunda, iar rada privea ghetele adversarului direct cu lacomie si sa nu il uitam pe kivuvu care pana la urma a ramas in mintea noastra ca ii negru si atat. hahalelelor de cfr ca sunteti vai si amar de hemoroizu vostru.

    RăspundețiȘtergere