luni, 22 noiembrie 2010

De Zerbi,OUT,din Liga!

Italianul CFR-ului, Roberto de Zerbi, nu a fost inclus pe foaia de joc a meciului din UEFA Champion's League, care se va disputa maine seara impotriva elvetienilor de la  FC Basel. Cartu a renuntat la serviciile acestuia, motivand ca trebuie  sa se odihneasca pentru meciul cu Steaua, aceasta decizie lasand sa se inteleaga ca oficialii clujeni aleg campionatul intern in dauna cupelor europene. Totusi, ziarele de sport scriu ca patronul Paszkany va oferi o recompensa consistenta in cazul unei victorii maine seara, o recompensa cifrata undeva la 45.000 euro "de caciula" pentru fiecare titular.
As fi curios sa stiu care este si dorinta jucatorului: aceea de a juca impotriva Stelei sau impotriva lui Basel, in cea mai importanta competitie europeana intercluburi. Inclin sa cred ca, in mare masura, De Zerbi a ales CFR pentru ca stia ca aceasta va urma sa evolueze in grupele UCL.
Ma intreb ce sanse mai au sa castige acest campionat, deoarece se afla la 10 puncte in urma liderului si pe un modest loc 7, dar o victorie obtinuta maine seara le asigura calificarea in UEFA Europa League, dar si o sansa la primavara europeana din UCL in cazul unei victorii in ultimul meci de pe teren propriu impotriva Romei.
Tot ce ne ramane de facut este sa urmarim aceste doua partide pe care le va disputa CFR in aceasta saptamana, iar la sfarsitul acesteia vom putea spune daca au luat deciziile corecte sau eronate in legatura cu alcatuirea echipei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu