joi, 25 noiembrie 2010

Toata Europa e un zumzet ... derby-ul a INCEPUT ! ! !


Desi aceasta saptamana a fost plina de meciuri importante in cea mai puternica competitie continentala, toata suflarea fotbalistica a monitorizat cu atentie duelul de la distanta aflat pe ultima suta de metrii dintre cea mai galonata echipa a Europei, Real Madrid si cea mai in forma echipa a lumii din ultimii 4 ani FC Barcelona. Dupa cum probabil stiti luni 29.XI.2010 se vor intalni aceste 2 forte fotbalistice intr-un meci de campionat. Miza meciului este una a orgoliilor si a suprematiei in Spania, unde doar meciul direct reprezinta o certitudine pentru cele 2 formatii, restul echipelor sunt mult inferioare, iar un rezultat surpriza, care sa schimbe ordinea in campionat este greu de anticipat. La inceputul meciului cele 2 formatii vor fii despartite de doar 1 punct, egalul fiind favorabil Realului, care ar termina probabil turul pe primul loc, iar in retur va primi vizita Barcelonei pe propriul teren, fapt ce teoretic ar trebui sa constituie un avantaj. Principalul duel probabil va fii intre jucatorii cheie, aici anticipez un duel de senzatie intre Sergio Busquets si Ozil, de cealalta parte Messi este monitorizat probail de Xabi Alonso. Noul antrenor al Realului J. Mourinho este un tactician desavarsit, fapt bine stiut de Pep Guardiola, care probabil de aceasta data nu va cadea in plasa si va aborda o tactica mai eficienta decat cea de anul trecut cand Interul a batut Barcelona, cu Mourinho la carma echipei milaneze. 
Atatea orgolii, atatea dueluri de la distanta interesante si atatea frustrari s-au adunat de-a cursul timpului, incat un meci direct intre aceste doua SUPER echipe nu poate fii ratat indiferent de ce. Vizionare placuta ! ! !

FCB mes que un club !

6 comentarii:

  1. statisticile barcelonei impotriva lui jose cam care is ?:D eu stiu ca is cam foarte nefavorabile :P

    RăspundețiȘtergere
  2. dar statisticile lui real impotriva barcei cam care is?! eu stiu ca nu demult si au luat bataie cu 6-2,3-0,1-0 si tot asa

    RăspundețiȘtergere
  3. si inainte de perioada de care zici tu cum stateau treburile? io zic ca invers...

    Real Madrid wins 68
    FC Barcelona wins 62
    Draws 30
    Total matches 160


    tot vorbiti prostii ma bizo... habar naveti de statisticile adevarate legate de derbyul asta...ati aparut si voi fanii barcelonei ca ramele dupa ploaie... fani de conjunctura ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. din 2000 in coace 7 victorii barcelona 6 victorii real madrid... aaa...deciiii....

    RăspundețiȘtergere
  5. fani de conjunctura? tin cu barcelona de pe vremea lui luis enrique,kluivert etc...e vorba despre victoriile pe care le-a obtinut barcelona in fata realului in ultimii 4-5 ani...despre asta e vorba...nu ca batea real pe barca cu 3-1 pe vremea lui di stefano...

    RăspundețiȘtergere
  6. Clujul e cu BARCELONA :))))

    RăspundețiȘtergere