luni, 22 noiembrie 2010

FROZEN CHELSEA LONDRA



Chelsea pierde al 2-lea meci consecutiv in Premier League si ii permite rivalei, Manchester United, sa o ajunga in clasament.Ultima etapa disputata in campionatul englez a produs o surpriza de proportii, acolo unde Chelsea a pierdut pe terenul celor de la Birmingham City,scor 1-0. Cheslea trece printr-o perioada nefasta, in urma cu o etapa fiind spulberata chiar pe Stamford Bridge de modesta Sunderland AFC cu scorul de 3-0.
As spune ca tehnicianul italian, Carlo Ancelotti, a pierdut vestiarul si jucatorii sunt departe de a respecta indicatiile tehnice date de antrenor inainte de partida, cat si in timpul meciului acesteia. Lipsa de concentrare in timpul meciurilor ar putea fi un alt argument al instabilitatii balantei antrenor-jucator, londonezii ratand cu nonsalanta multe ocazii foarte mari din fata portii, ratari care ulterior i-au costat scump pe acestia. 
Ramane de vazut cum va reactiona Abramovici in urma acestor rezultate negative si ce solutii va gasi Ancelotti pentru a iesi din aceasta criza de goluri si implicit de victorii.
Dupa disputarea partidelor din cadrul etapei a XIV -a, Chelsea  Londra ocupa locul 1, la egalitate de puncte (28pct) cu Manchester United, iar pe 3, cu 26 de puncte, se afla o alta echipa londoneza, Arsenal Londra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu