vineri, 15 aprilie 2011

Real Madrid vs Barcelona (16 aprilie ora 23:00)

Acum ca acest meci se va juca de 4 ori in 18 zile, prima confruntare si anume cea din returul campionatului, parca se apropie neobservata. Defapt aceasta partida este si cea mai putin importanta din confruntarile cap la cap dintre cele doua forte mondiale. Avansul de 8 puncte in campionat si cu doar 7 etape ramase de jucat, ii ofera Barcelonei o siguranta deosebita in partida de sambata. Duelurile clasice dintre Messi si Cristi fac loc unui alt cuplu de jucatori si anume Messi si Ozil. Acest varf de forma pe care argentinianul l-a atins acum 3 ani, este fantastic prin prisma faptului ca reuseste sa se mentina pe prima treapta mondiala, fara accidentari grave, cu un joc constant fabulos, prin golurile sale care bat record dupa record (48 de goluri marcate in toate competitiile in 46 meciuri, 9 goluri in actualul sezon de Champions League din 10 partide, 29 de goluri in campionat din 28 de meciuri, 7 goluri in Cupa din 6 meciuri jucate, 3 in Supercupa in 2 meciuri jucate :x). 
Ca sa nu par partinitor, desi "I totally am" tin sa laud evolutiile lui M. Ozil, care a urcat enorm in topul marilor jucatori odata cu transferul la Real. Daca este vre-un jucator din afara Barcelonei sa se apropie de jocul piticului argentinian, acesta cu siguranta este M. Ozil sau eu atunci cand evoluez pe sintetic :)).
Relaxarea dinaintea acestui derby mondial prefateaza furtuna meciurilor urmatoare, care cresc in intensitate culminand cu accederea in finala Champions League. 

Nu vreau sa vorbesc prea mult de influentele antrenorilor asupra celor 2 echipe. Atat Mourinho cat si Pep Guardiola sunt doi tehnicieni de top, care nu cred ca se pot surprinde unul pe altul. Echipele in teren insa o pot face, prin sclipirile de geniu ale jucatorilor lor componenti. Daca e sa analizam insii care pot face diferenta intradevar pe teren in "EL CLASICO" vom observa o pondere mai mare in favoarea jucatorilor Barcelonei. Cu jucatori precum Messi, Iniesta, Xavi, Villa, Dani Alves, Pedro, Thiago (o viitoare stea mondiala) poti spune ca pornesti cu un avantaj in fata unor jucatori de asemenea de top cum sunt: C. Ronaldo, M. Ozil, DI Maria, Marcelo (daca prinde o zi buna si nu stiu de ce am impresia ca sambata nu o va face :)) ), Benzema (e pe lista pentru ca stiu ca Bizo isi pune mari sperante in jucatorul francez).
Acestea fiind spuse nu ramane altceva decat sa asteptam fluierul de inceput al acestui minunat derby.

Sambata 16.04.2011 ora 23:00

vineri, 18 martie 2011

SFERTURI UEFA CHAMPION'S LEAGUE


1. REAL MADRID-TOTTENHAM HOTSPUR
2. CHELSEA LONDRA-MANCHESTER UNITED
3. FC BARCELONA-SAKHTAR DONETSK
4. INTERNAZIONALE MILANO-SHALKE 04


1. Tottenham pare victima sigura in fata Realului, dar a aratat ca poate fi o echipa incomoda si imprevizibila. Sa nu uitam de golul marcat de Crouch in deplasarea de la Milano,  inscris in ultimile minute ale partidei, gol care a adus calificarea echipei din insula.

2. Un meci care aduce fata in fata doua echipe care se cunosc atat de bine si care cu siguranta va naste orgolii extraordinare. Chelsea alearga dupa primul titlul de regina a Europei de cand a fost preluata de miliardarul rus, Abramovici. Sa nu uitam ca in 2008 Chelsea a pierdut finala UCL la penalty-uri chiar in fata "diavolilor", iar acest lucru nu poate decat sa aduca un plus de daruinta in teren din partea londonezilor.

3. Meciul pe care romanii il vor urmari cu sufletul la gura. Lucescu se afla in fata unei performante extraordinare care la prima vedere pare greu de atins, insa sa nu uitam ca echipa antrenata de roman a fost ultima care a reusit sa o invinga pe Barca chiar pe Camp Nou.

4. Dupa dubla de foc cu Bayern Munchen, Inter respira usurata si poate trece in joc de glezne mai departe in semifinalele competitiei. Sa nu uitam totusi ca cel mai bun marcator din isotria UCL evolueaza la Shalke, RAUL.

4 PARTIDE INTERESANTE CARE SIGUR VOR ADUCE SUSPANS SI DACA AR FI SA MA INTREBATI, VOM AVEA SI O SURPRIZA!

vineri, 4 martie 2011

Visiniu vs Violet sambata 19:00

 Trupa din Gruia intalneste singura echipa neinvinsa in acest sezon de Liga 1 si anume pe Poli Timisoara.
Meciul dintre doua pretendente la titlul de campioana la inceputul anului, se anunta a fi extrem de important doar pentru una din combatante, cealalta echipa incercand sa-si gaseasca un echilibru atat in interiorul echipei, cat si in exprimarea pe teren. 
Niciodata nu mi-a placut Poli Timisoara! Stilul impus de patronul echipei M. Iancu, nu este cel de lupta cum ii place patronului banatean sa se laude, dupa celebra expresie "lauda-ma gura ca ti-oi da friptura", ci mai degraba poat fi comparat cu un stil de joc italian urat ! Acest specimen care de fiecare data cand apare la televizor jigneste folosind expresi de genul: " Nu vreau sa dau in "cutare", pentru ca masa ii c***", "il respect pe Razvan Lucescu, dar este un copil, prost, fara discernamant, incapabil sa conduca echipa nationala, dobitoc","catre Mircea Sandu ... i-a dat Dumenezeu ce a meritat(pe vremea cand lua tratament impotriva cancerului)" etc. Cam asa se traduce un comunicat din partea  Elefantului, porecla luata de pe internet, pe care eu o dezaprob :))) ! Sincer sper sa guitze la finalul meciului si sa mearga in Banat unde pupincuristii de la sport.ro o sa-i ia un nou interviu, in care o sa atace la fel de dur pe toata lumea, iar la bara de prezentare in emisiunea celui scuipat de Becali (pe merit) o sa fie din nou celebrul titlu "Iancu TUNA ca a fost furat". Daca ceva din ce am scris mai sus intr-o eventualitate victorie a Cfr-ului nu se intampla, sunt fericit ca Timisoara sa ia titlul !

REAL MADRID vs. MALAGA 7-0 -> ANTRENAMENT CU PUBLIC

Real Madrid nu renunta la lupta pentru titlu si o zdrobeste cu un neverosimil 7-0 pe Malaga. In urma acestui meci se confirma inca o data ca Santiago Bernabeu este o "fortareata" pentru echipele vizitatoare, inaintea acestui meci, madrilenii avand cel mai bun golaveraj in meciurile disputate pe teren propriu, 37 de goluri in 12 meciuri si doar 6 incasate. La polul opus se afla chiar oponenta "galacticilor" de ieri seara, Malaga, care are cea mai slaba aparare din campionat, primind nu mai putin de 51 de goluri, iar ca lucrurile sa fie clare in ceea ce priveste cea mai slaba defensiva au mai primit un bonus de 7 goluri din partea trupei lui Murinho. 
Asadar, aseara am putut urmari un meci un final previzibil, dar scorul de 7-0 nu poate decat sa aduca laude echipei madrilene.
In alta ordine de idei, Ronaldo a inscris cel de-al 3-lea hattrick al sezonului, depasindu-l pe Messi in clasamentul golgheterilor, dar a parasit terenul acuzand o usoara accidentare.
In urma acestui rezultat Real Madrid se mentine la 7 puncte in spatele Barcelonei, dar este greu de crezut ca mai poate recupera avantajul "extraterestilor".


vineri, 28 ianuarie 2011

Circ Online !

Haidati sa facem un exercitiu de imaginatie si sa ne amintim toate zvonurile care au circulat in presa in aceasta pauza competitionala din fotbalul romanesc. Prima "dezvaluire" care imi vine in minte este transferul lui L. Traore pe la toate marile echipe din Europa, de la Lazio pana la Liverpool, pe sume de la 6.000.000 la 12.000.000 Euro, transfer incheiat cu declaratia nostima a jucatorului cum ca doreste sa continuie la echipa ardeleana, de aceea ar refuza un transfer in strainatate :))). Adevarul este ca oferte serioase peste 4.000.000 Euro nu au fost niciodata, aceasta suma fiind maxim pentru un jucator tanar, talentat si cam atat. De stiinta jocului nu se prea pune problema, fizic jucatorul sta deplorabil, plus ca are un joc dezordonat, lucru ce atrage multe avertismente si situatii neplacute pentru orice antrenor. 

Acum, noul cap de afis in presa din Romania este MEGA TRANSFERUL IERNII, de la galonata echipa Gloria Bistrita spre SINGURA ECHIPA DIN ROMANIA, dupa parerea prosport,gsp si sport.ro si anume, STEAUA, a jucatorului J Moraes. Fara sa-i contest valoarea brazilianului cea mai mare echipa din Romania se caca pe ea sa dea 1 mil de Euro plus tva si sa-l transfere pe jucatorul care a confirmat ca in liga nationala face fata fara probleme, ba mai mult reusind sa duca in spate prin golurile sale o echipa a Bistritei, care isi pierduse identitatea. Acesta este nivelul fotbalului romanesc, 1 mil de euro este prea mult sa acoperi un postul vacant lasat de un jucator plecat pe 5 mil de Euro. Cu astfel de investitii ne meritam soarta de locul 50 si "n" in lume dupa clasamentul FIFA. 
Mai sunt si alte aberatii in forfota continua din footbalul romanesc, dar cu asa fotbal ... asa ziaristi. Va astpet cu alte zvonuri care v-au iritat inteligenta si rabdarea, in comentarii.le articolului Pana la urmatoarea postare va salut cu drag! 

Sevilla vs Real Madrid-gol controversat

Faza discutabila in meciul de cupa dintre Sevilla si Real Madrid. la scorul de 1-0 pentru Real, Sevilla a avut un gol aparent valabil, dar arbitrul le-a refuzat gazdelor golul pe motiv ca mingea nu a trecut cu toata circumferinta de linia portii. Spaniolii de la Marca au venit cu o serie de fotografii 3D pentru a demonstra ca arbitrul a avut dreptate in luarea deciziei. In aceste fotografii mingea pare trecuta de linia portii in proportie de 90%, iar acest lucru ii da castig de cauza arbitrului. 
Totusi, arbitrul ar fi trebuit sa vada mai degraba ca mingea a intrat in poarta si sa valideze golul decat sa-l anuleze pe motivul relatat mai sus si cred cu tarie ca  a facut acest lucru in intentia lui de a o favoriza pe Real Madrid...sau o fi avut la el dispozitivul din tenis denumit hawkeye si si-a dat seama imediat ca mingea nu a trecut in totalitate de linia portii si drept urmare a anulat golul.
Una peste alta se pare ca acest prost obicei al arbitrilor de a lua deciziile controversate mereu in favoarea echipelor cu nume nu va disparea prea curand, acest lucru lasand o impresie extrem de proasta in lumea fotbalului!

Faza controversata la minutul 2:50

JUVENTUS-ROMA 0-2 VIDEO

2 goluri de manual inscrise in sferturile Cupei Italiei:

duminică, 23 ianuarie 2011

BARCLAYS PREMIER LEAGUE

Manchester City pierde surprinzator in fata lui Aston Villa, scor 1-0, unicul gol fiind inscris de Darren Bent, noul jucator transferat de la Sunderland pentru impresionanta suma de 28 milioane euro. Se pare ca acest transfer este unul de succes deoarece reusita lui Bent impotriva "cetatenilor" o scoate pe Villa din subsolul clasamentului si o aduce pe un loc 16 cu 25 de puncte, imediat peste linia de retrogradare si la 2 puncte de locul 17. 
Inaintea acestei etape City se afla pe locul 2 la egalitate de puncte cu liderul Manchester United, dar infrangerea suferita ieri o trimite pe locul 3 pentru ca Arsenal Londra a batut-o pe Wigan Athletic cu scorul de 3-0 (hattrick R. v. Persie) si a profitat de pasul gresit facut de Tevez&CO.
Manchester United se mentine in fruntea clasamentului si dupa aceasta etapa, spulberand pe Birmingham City cu scorul de 5-0 (hattrick Berbatov, Nani , Giggs).
Liverpool da semne de viata dupa instalarea noului antrenor reusind sa invinga in deplasare pe Wolverhampton cu scorul de 3-0.
Clasamentul la varf:
1. Manchester United  48p
 2. Arsnal Londra         46p
 3. Manchester City      45p

vineri, 21 ianuarie 2011

Stancu pe 5 milioane !

Prosport, Gsp, Sport.ro, toate aceste ziare MINT cu nerusinare in dorinta de senzational !
Ultima isprava este suma de transfer a lui Bogdan Stancu la Galata. Pentru o informare corecta mai jos este un comunicat oficial in care se precizeaza exact suma de transfer a fostului golgheter stelist, Bogdan Stancu si al unui alt transfer realizat in aceste zile de formatia turca.


OTHER NEWS  
OFFICIAL/TURKEY: Galatasaray Completes Stancu And Yekta Transfers
10:08| Yusuf Atahan Erim   | read 160
Source: Istanbul Stock Exchange

Turkish squad Galatasaray announced that the club has completed the transfers of Steaua Bucuresti's Romanian striker Bogdan Sorin Stancu and Kasimpasa midfielder Yekta Kurtulus. According to a statement sent to the Istanbul Stock Exchange by Galatasaray, the club will pay a transfer fee of 5 million euros to Steaua Bucuresti and sign a 4.5 year deal with Stancu worth a total of 5.2 million euros while, paying a 3.75 million euro transfer fee to Kasimpasa and signing a 4.5 year deal with Yekta at 500,000 euro a season.

Pentru aceia la care le trebuie traducere, in mare articolul de mai sus specifica cum ca B. Stancu a fost transferat de Galata pe suma a 5 mil E,iar salariu jucatorului in 4-5 ani de contract ridicanduse la o valoare de 5.2 mil E !

STANCU SI GALATASARAY

Bogdan Stancu a fost transferat de Galatasaray si ca de obicei ne cacam pe noi ca ce grozavi si ce tari suntem. De ieri de la pranz vuiesc programele de sport cu aceasta stire, oamenii de fotbal se dau cu parerea daca e bine sau e rau ca a plecat, pe net apar statistici cu cei mai bine vanduti jucatori si tot asa. Ce este asa senzational ca Bogdan Stancu a fost transferat pe 6 milioane de euro, daca au fost 6?! Eu prefer sa raman sceptic in legatura cu aceasta suma de transfer si sa-i dau dreptate lui Jean Padureanu care a afirmat: "Eu nu cred că Galatasaray a dat 6 milioane de euro pe Stancu. E o strategie la mijloc. Nici salariul de 1,3 milioane al atacantului nu-l cred. Nu spun că am dreptate, e doar părerea mea. În afară preţurile sunt altfel decât la noi. Dacă ar fi fost să-l transfer pe unul dintre cei doi, Moraes sau Stancu, l-aş alege pe Junior".
In urma cu cateva zile ziarele de sport din Romania anuntau faptul ca chipa turca a facut o oferta de 7 milioane de euro pentru Djibril Cisse, atacantul echipei Panathinaikos Atena, dar transferul nu s-a mai perfectat deoarece echipa greaca dorea 10 milioane pentru jucatorul francez. Astfel, imi vine greu sa cred ca Bogdan Stancu este la aceasta ora de calibrul lui Cisse, care are un CV impresionant, si conducerea turca ar fi fost de acord sa ofere aproximativ aceeasi suma de bani pentru un jucator care doar promite si nu pentru unul care a confirmat in campionatele Europei (din cate stiu Cisse a marcat 17 goluri in 16 etape).
Si de ce sa ne falim atat pentru ca fost transferat pentru 6 milioane, de parca 6 milioane ar fi vreo cifra record pentru Europa? Darren Bent a fost transferat acum 3 zile de la Sunderland la Aston Villa pe suma de 28 milioane de euro si nici macar nu este un nume care sa faca furori sau prea des auzit in Europa. 

Toata aceasta tevatura facuta in jurul transferului lui Bogdan Stancu scoate in evidenta doar faptul cat de mici suntem fata de restul lumii si cat de departe suntem de fotbalul mare si nu numai!!! 
In alta ordine de idei ii doresc "Motanului" sa se acomodeze cat mai repede la noua echipa de club si sa ajunga la un nivel cat mai inalt pentru a ajuta nationala Romaniei in campaniile viitoare de calificare si poate chiar la un turneu final!

duminică, 16 ianuarie 2011

News Alert: Turk Telekom nu-i din Romania ! ! !



           S-a inaugurat stadionul Turk Telekom din Bucuresti??? Ba nu ... era din Timisoara??? ... Nu nu ... hmmm din INSTANBUL ! ! ! Asa campanie de publicitate, atata forfot, pentru un stadion care, singura legatura cu romanii probabil a fost munca la negru prestata de fostii capsunari si existenta pentru inca cateva luni a unui fost mare fotbalist roman pe banca echipei gazda. Nu a fost de ajuns se pare, faptul ca Hagi a dat-o-n bara prima data la formatia turca,conducatorii uneia dintre cele mai prestigioase echipe din Turcia, aveau nevoie sa se convinga si a 2-a oara ca "regele" nu este un antrenor de calitate. Cata incompetenta si la turcii astia ...
Despre meciul de aseara nu prea sunt multe de povestit, 2 ocazii de o parte si de cealalta, Ajax cu un joc constant si creand in permanenta presiune pe echipa turca. Cu mega transferul iernii J. E. Culio, Galata nu are cum sa spere la nimic sezonul acesta. O clasare in primele 4 echipe din Turcia este un vis, iar ca la finalul sezonului sa fie Hagi antrenor este de asemenea o utopie. Oare cand o sa reusim si noi sa ne desprindem de trecut??,  fotbalul de "generatia de aur"??, iar polititc de revolutia din 89 si de comunism .... ??? Ar fi bine sa nu mai cautam scuze si sa ne asuman responsabilitati si sa acceptam realitatea, nu sa ne hranim din trecut !

DOREL STOICA, CURVA LUI PITI !!!

Se spune ca esti barbat daca "ai coaie", doua chestii pe care Dorel Stoica cu siguranta nu le are!
Asta-vara, cand Piturca a fost numit manager general la Steaua l-a transferat pe Dorel de la U Craiova la Steaua, insa plecarea subita a lui Piti de club si semnarea unui nou contract chiar cu Universitatea Craiova l-a facut pe Stoica sa "se cante ca o muiere" ca el nu-si mai doreste sa continue la gruparea bucuresteana si ca vrea sa revina in Oltenia. Acest lucru nu era agreat de suporteri si nici de conducere care au considerat plecarea lui la Steaua o tradare, in acel moment, el, fiind capitan la echipa lui Mititelu. Piturca a tras sforile cum a stiut mai bine si Dorel Stoica a fost readus la echipa, unde a fost intampinat cu ostilitate de catre fani. Golul senzational reusit contra CFR-ului si celelalte partide reusite l-au adus mai aproape de suporteri, dar ruptura dintre Mititelu si Piturca si plecarea iminenta a tehnicianului de pe banca universitarilor il fac pe acest "gunoi" sa planga din nou si sa-si doreasca sa plece de la echipa care i-a acordat inca o sansa.
Asadar, ramane de vazut cu ce echipa va semna Piturca in viitor pentru a se duce si Dorel sa-si linga stapanul pe picioare!

"Ne-am înţeles azi cu Ştiinţa. Dorel Stoica şi Stanca vor merge la Craiova, am rezolvat cu actele, cu tot. Dorel Stoica a dat o declaraţie foarte sinceră. Ilie era supărat pentru că Dorel a zis că merge la Craiova, deşi avea contract cu Steaua. L-a mai deranjat şi că atunci când a plecat Piţi, Dorel a zis că e distrus. Ce-i aia distrus? Asta mi-a spus Ilie ", a spus Becali la Sport.ro.

 DORELE, ESTI DEMN DE MULTA VOMA DIN PARTEA TUTUROR PENTRU PROSTITUTIA FOTBALISTICA DE CARE DAI DOVADA!!!


marți, 11 ianuarie 2011

Cornel Rapa, speranta Romaniei! :D

Daca pana acum am tot postat comentarii in legatura cu jocul de fotbal, astazi va propun sa urmarim declaratia plina de intelepciune si substrat a viitorului nostru jucator exponential de la nationala de fotbal a Romaniei:

AUZI CE ZICE:



CE,MA,CE RAZI?!?! OMU' INCEARCA SA-SI FACA CAT MAI BINE TREABA SI SA RAMANA CU PICIOARELE PE PAMANT!!! CLAR?!?!

Nu pot decat sa ma scarbesc cand imi aduc aminte de declaratiile oamenilor de fotbal cu privire la acest jucator: "mare talent" , "jucator de pespectiva", "viitorul nationalei"...HAI MA LESI?!
Uitati-va ce privire bovina are, mutra pe prost; cum poate un jucator cu o astfel de exprimare sa ajunga un mare fotbalist?!
Inteligenta isi spune din ce in ce mai raspicat cuvantul in toate sporturile de pe mapamond, jucatorii pe care ii idolatrizati avand cate ceva in cap, nu doar tarate ca acest exemplar de prostie.
In momentul in care schimbi echipa si te transferi intr-un alt campionat, adaptarea la noile conditii de joc tine de mentalitate, nu de talent, iar de aceea marea majoritate a "marfii noastre de export" freaca banca prin campionatele Europei.

Acest Cornel Rapa imi aduce aminte de emblematicul prost al prostilor, Claudiu Raducanu, celebru mai mult pentru declaratiile sale decat prin golurile marcate!

duminică, 9 ianuarie 2011

REAL MADRID-VILLAREAL 4-2 VIDEO

 DOAR RONALDO!
Meci fierbinte pe Bernabeu, acolo unde Real Madrid a primit vizita echipei Villareal. Madrilenii au trait periulos acest meci, fiind condusi inca din minutul 7 prin reusita lui Cani. Ronaldo a fost si in acest meci omul decisiv pentru trupa lui Mourinho reusind sa inscrie 3 goluri extrem de importante pentru ramanerea in cursa de urmarie a Barcelonei.
In alta ordine de idei as vrea sa taxez iesirile antrenorului portughez,Jose Mourinho, care la goluri 3 si 4 s-a bucurat intr-un mod execrabil facand gesturi frenetice inspre tehnicianul echipei Villareal si incalcand spatiul tehnic al echipei oaspete.
Ce mai trebuie sa faca acest papitoi pentru a primi o suspendara pe masura gesturilor pe care le face?! Prin manifestarile sale instiga mai de fiecare data la ura si violenta din partea echipelor adverse; daca vreun jucator al "submarinului galben" ar fi sarit de pe banca pentru a-l impinge pe acest papagal din zona destinata echipei vizitatoare cu siguranta ar fi fost suspendat cateva etape. Sunt curios ce decizie se va lua impotriva acestor acte demne de toata greata din partea asa-zisului "The Special One".

PRIN ACESTE GESTURI A REUSIT DOAR SA O UMPLE PE BIATA MAICA-SA DE MULTA "CARNE" SI SA-SI ARATE FRICA CU CARE A TRAIT ACEST MECI!!!
HHHUUUUUUUUUUUOOO, HHHHUUUUUUUUUUOOOO!!!

Felicitari lui Kaka' care a reusit sa revina cu gol in aceasta seara dupa lunga sa absenta de pe terenul de fotbal!

AC MILAN-UDINESE 4-4 VIDEO

Milan reuseste sa scoata un punct foarte important in lupta pentru titlu dintr-un meci in care au fost condusi in 3 randuri, echipa milaneza reusind sa revina de fiecare data datorita vitezei de reactie pe care au avut-o in fazele esentiale ale jocului.

joi, 6 ianuarie 2011

CULIO LA GALATASARAY!

Culio isi vede visul implinit si reuseste sa se transfere de la echipa feroviara CFR Cluj la mult mai galonata echipa turca, Galatasaray Istanbul, acolo unde a fost dorit insistent de Gheorghe Hagi. Mutarea a avut loc astazi in schimbul sumei de 2 mil de euro, jucatorul urmand sa primeasca in cei 3 ani si jumatate de contract un salariu stagional de 800.000 euro.
Toate bune si frumoase pentru jucator si conducerea ardeleana care si-a umplut visteria clubului, dar in opinia mea lucrurile nu stau prea bine pentru cfr-isti si spun acest lucru deoarece conducerea clubului trebuie sa gaseasca imediat un mijlocas stanga care sa-si aduca aportul si in defensiva, la fel cum o facea argentinianul, deoarece se stie prea bine faptul ca Rada este un jucator mult prea modest pentru a evolua la o echipa de top din tara. 
In cazul in care acest lucru nu se va intampla, tind sa cred ca echipa CFR Cluj nu va termina nici macar pe un loc de Europa League, ratand, astfel, toate obiectivele din sezonul 2010-2011.
Bafta Culio!