marți, 16 noiembrie 2010

Am cu ce ma lauda! Romania-Italia maine,ora 21:30

Maine seara vom avea ocazia sa vedem din nou la treaba nationala lui Lucescu Jr., de aceasta data,insa,intr un meci amical impotriva Italiei.Echipa de start probabila este alcatuita din:Pantilimon - Maftei, Tamaş, Chivu, Raţ - Torje, Ropotan, Florescu, Tănase - Marica, B.Stancu,pe banca de rezerve luand loc:Tătăruşanu, Râpă, D.Goian, Gardoş, Alexa, S.Ilie, Deac, Bucur, Bilaşco.Ma astept sa vad aceeasi nationala anosta si lipsita de curaj cu care ne-am obisnuit de ceva vreme incoace.
Am si cateva comentarii de facut in legatura cu acest prim 11:
1.Lucescu nu se dezminte si se incapataneaza sa-l convoace in continuare pe batranul Maftei care este "la naftalina" de vreun an.

2.De ce trebuie convocati la lot jucatori precum Rapa,Gardos,S. Ilie?!Pentru ca au facut cateva meciuri bune la echipele de club si "trebuie sa-i obisnuim cu nationala"?!Nu stim sa ne tratam jucatorii de viitor:cand joaca bine ii laudam si zicem ca ii vindem pe milioane de euro,ii ducem la nationala ,sa-si ia lumea-n cap ca au jucat alaturi de Mutu sau Chivu,iar apoi cand nu mai reusesc sa dea randament meci de meci ne luam de ei si le distrugem moralul.Trebuie lasati sa munceasca mult timp la echipele de club,sa fie convinsi ca nu pot ajunge la nationala dupa 2-3 meciuri reusite.
   Probabil veti spune ca in acest scop se organizeaza meciurile amicale,pentru a testa jucatori.Sa zicem ca maine seara Rapa va face un meci exceptional si atunci ,cu siguranta, va fi convocat si la meciul de calificare contra Bosniei.100% ii vor tremura "cracii" pe teren,fiind complexat de miza jocului,iar in cazul in care va face o gafa de proportii va deveni victima colaterala a lui Lucescu.
   Probabil veti spune ca si Prandelli va juca cu o echipa compusa aproape din anonimi,dar fiti sigur ca intr-un meci de calificare nu-i veti mai vedea in lot,tehnicianul alegand doar jucatorii consacrati ai fotbalului italian.

3.Ropotan,Alexa,Bucur,Bilasco?Cu ce te poate ajuta Alexa la nationala?Mai rupe o tibie,un peroneu,una alta...poate ca asa da.Bucur si Bilasco?Daca pe Bucur il poate salva viteza,pe Bilasco il poate salva doar schimbarea la pauza.Chiar si Deac,care freaca banca la Shalke 04,trebuia lasat acasa.Oare Ropotan sa fi fost convocat in locul marelui Radoi?!Sunt curios ce prestatie va avea acesta

4.Despre calitatile fotbalistice ale lui Florescu ne-am convins cu totii,un jucator mereu de nota 4.

In concluzie,avem o nationala de desculti,lipsita de perspectiva,care se schimba mereu(de la meci la meci apar "noi talente") si care nu ne mai ofera placerile fotbalistice de alta data.
HAI ROMANIA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu