duminică, 14 noiembrie 2010

Aston Villa-Manchester United 2-2

    Meci spectaculos in campionatul Angliei acolo unde s-au intalnit fata in fata Aston Villa si Manchester United.Meciul a fost decis in ultimile minute ale partidei,inscriindu-se nu mai putin de 4 goluri in 13 minute.Gazdele pareau sa fi incheiat conturile cu echipa vizitatoare dupa golurile fulger incrise de A. Young(din penalty min. 72) si M. Albrighton(min 76) insa "diavolii rosii" n-au fost de acord cu acest rezultat si au reusit egalarea prin golurile lui F. Macheda(min 81) si N. Vidic(min 85).http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/video-macheda-si-vidic-au-salvat-o-pe-united-in-ultimele-minute-aston-villa-manchester-2-2-7713747
   În urma acestui rezultat, United ocupa locul doi în clasament, la trei puncte de liderul Chelsea şi la două puncte de ocupanta locului trei, Arsenal.
   Ce este de remarcat in acest sezon la ManU este faptul ca Sir Alex Ferguson pare mult prea obosit pentru a conduce in continuare o echipa de calibrul lui United.Sa nu uitam ca in etapa trecuta a obtinut doar un egal in compania lui Manchester City iar cu 2 etape inainte a reusit sa treaca la limita de Wolverhampton scor 2-1(dubla Parks).
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu