luni, 15 noiembrie 2010

fani Rapid vs. fani "U" Cluj

CINE SUNT MAI BUNI?!
Fani Rapid:

Fani "U":

3 comentarii:

  1. Chiar nu pot sa-mi dau seama dupa videoclipurile astea 2 ... Amandoia galeriile is geniale, dar daca ne gandim per total cred ca as alege fanii lui Rapid ! Cel putin la originalitatea cantecelor is primii din Romania. Ca si devotament le egalitate cu cei ai lui "U"-Cluj pe primul loc in tara.

    RăspundețiȘtergere
  2. mihule.. devotament la ce? la dorinta de a invinge o frustrare de ani de zile in care au fost in umbra CFR-ului? dovotamentul de a da in cap la oameni doar din ideea ca nu impartasesc aceleasi pasiuni? nu zic din rautate... dar cancerul care conduce galeria spre violenta trebuie eliminat.
    este o vorba "REFUGIUL CELOR INCOMPETENTI ESTE VIOLENTA" !
    poate ca U a fost(si poate este) cea mai iubita echipa din Ardeal, dar daca vor sa revina la ceea ce a fost mai au de tras. Studentia ar trebui sa fie reprezentata de oameni cu carte, oameni cititi.. insa se vede unde a ajuns nivelul de educatie daca devotamentul se masoara in pumni!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca devotament ma refeream la pasiunea pentru echipa, chiar daca cateaodata aceasta pasiune duce spre fanatism. Nici eu nu-s deacord cu gestul celor 3 tineri care au agresat cameramanul jandarmeriei, chiar condamn astfel de gesturi si cei vinovati sa plateasca drastic pentru ce au facut! Dar sa nu generalizam, am vazut sustinatori ai Univewrsitatii care etapa de etapa fac deplasarea la Alba Iulia sa-si sustina echipa, care in partida cu Vaslui au indurat o grindina si o vreme potrivnica doar pentru a-si sustine favoritii, oameni care cred in echipa si nu se opresc din a canta indiferent de scor atunci cand vad ca echipa da totul pe teren. Acestia sunt adevaratii fani. Ca suporter poti sa fii pasionat de mai multe echipe, ca fan esti doar al uneia singure. Asta este diferenta intre suporterii Cfr-ului si fanii lui "U".

    RăspundețiȘtergere