sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Egal pentru statistici

Gaz Metan se dovedeste a fi o nuca tare si dupa partida disputata aseara contra CFR-ului(scor 1-1). Astfel, echipa medieseana obtine 4 puncte din doua deplasari extrem grele,3 puncte in Ghencea contra Stelei si 1 punct aseara in Gruia. Un lucru interesant de remarcat este acela ca Mediasul ocupa prima pozitie in clasamentul punctelor adunate din depasari(15pct) si deabia locul al 13 lea in clasamentul punctelor obtinute pe teren propriu(11pct).Se pare ca "gazarii" au trac in fata propriilor suporteri si nu reusesc sa faca partide la fel de reusite in meciurile de acasa,aceste partide putand sa-i aduca mai aproape de podium.
Meciul de aseara nu a inceput prea bine pentru echipa medieseana, Clujul reusind deschiderea scorului inca din minutul 1, prin De Zerbi. Gazul a reactionat prompt si a restabilit egalitatea dupa devierea nefericita in proprie poarta a lui Edimar in urma executarii unei lovituri libere de catre Eric. Urmatoarele momente de joc au apartinut tot echipei vizitatoare,dar fara rezultat, incet incet, CFR preluand conducerea partidei.Feroviarii au cautat tot meciul golul victoriei, victorie care i-ar fi adus foarte aproape de locurile fruntase, insa le-a lipsit acea pasa care sa faca lumina in careul advers. Mediasul a dat dovada de o buna organizare in defensiva, reusind sa contracareze toate atacurile CFR-ului pana la fluierul de final al arbitrului central.
Daca cineva inca nu era convins de calitatile italianului, De Zerbi, aseara ar fi fost momentul ideal, deoarece "creierul" CFR-istilor a oferit cateva mostre de finete, pasand in repetate randuri foarte elegant cu calcaiul si oferind centrari de calitate. Fineturile italianului au lasat defensiva medieseana "pe calcaie", dar si pe coechipierii acestuia, care de putine ori au reusit "sa se prinda" de subtilitatile oferite de acest jucator exceptional.
In concluzie, as dori sa ofer o bila alba echipei Gaz Metan Medias pentru jocul consistent de care da dovada in jocurile din deplasare si o bila alba conducerii CFR-ului care au reusit sa-l aduca in Romania pe acest "regista", cum spun italienii, Roberto De Zerbi.

Un comentariu:

  1. si o bila neagra conducerii CFR-ului pentru ca nu au un om de gol de calitate care sa stie sa bage mingea in poarta

    RăspundețiȘtergere