sâmbătă, 20 noiembrie 2010

CARTONAS ROSU!!!

Cred ca toti ne-am saturat de acest "Brad Pitt" Tudor,un arbitru care nu intelege ca intr-un meci de fotbal, jucatorii de pe teren  sunt vedetele si nu el. Acest modest arbitru, ridicat la rang de "unul dintre cei mai buni arbitrii autohtoni" se incapataneaza sa nu lase jocul liber si intervine ori de cate ori are ocazia pentru a iesi in evidenta si pentru a strica meciul.
Asa s-a intamplat si in aceasta dupa-masa la Targu Mures, in meciul disputat de FCM Targu-Mures si Steaua, elimindand 3 jucatori de la echipa gazda ,1 jucator de la Steaua si aratand nu mai putin de 8 cartonase galbene, acest mascarici cu barba de filfizon nefiind la primul arbitraj de acest gen, avand multe alte meciuri conduse in aceeasi maniera de-a lungul campionatelor trecute. Daca asa intelege un arbitru ca trebuie condus un meci, prin fragmentarea lui si prin iritarea permanenta a jucatorilor atunci ar trebui schimbate si legile LPF-ului care impun ca jucatorii eliminati intr-un meci (implicit cartonasul rosu) sa fie suspendati un numar de etape in functie de mai multi factori.Legea ar trebui sa exonereze fotbalistii de orice vina, in cazul in care arbitrul ii elimina in mod eronat si sa-i sanctioneze pe "fluierasi" foarte drastic cu suspendari permanente sau definitive si cu amenzi usturatoare.
Cavalerii fluierului trebuie sa inteleaga ca deciziile lor sunt foarte importante in stabilirea scorului final intr-un meci de fotbal, iar cand fac greseli majore trebuie sa plateasca scump pentru acestea, deoarece un rezultat poate influenta in bine sau in rau intregul parcurs al unei echipe in campionat.
IN LIGA A III-A CU ACEST "BOMERMAN", NUMIT ALEXANDRU TUDOR!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu