duminică, 14 noiembrie 2010

IBRA SAU CHIVU?! Inter Milan-AC Milan 21:45


Se pare ca Rafa Benitez insista pe titularizarea lui C. Chivu chiar si in meciul pe care campioana en-titre a Italiei,Inter Milan, il va disputa in aceasta seara in "Derby della Madonnina" in compania concitadinei si rivalei de moarte, AC Milan.
Titularizarea lui Chivu intr-un astfel de meci poate fi fatala pentru viitorul acestuia la Inter,Chivu fiind deseori contestat de jurnalistii sportivi din Cizma pentru prestatiile sale neconvingatoare din acest sezon  si nu numai,tifosii fiind la fel de indignati de meciurile nereusite ale fundasului roman.
Chivu are si putin noroc deoarece tridentul exceptional al lui Milan(Ibra,Robinho,Pato) este incomplet,Pato accidentandu-se in etapa trecuta impotriva lui Palermo(scor 3-1).Acest trio senzational este poate cel mai letal pe care l-a avut Milan in ultimul deceniu.Inca un motiv de bucurie pentru Chivu este acela ca vulpoiul Inzaghi este si el indisponibil.
Chivu si Ibra se vor intalni in calitate de rivali pentru a 3 a oara in acest an dupa dubla din aceasta primavara din UEFA Champion's League,Inter-Barcelona.Sa nu uitam ca acestia au fost colegi la Ajax si la Inter asa ca ne putem astepta la un duel foarte interesant intre cei doi.

Ibrahimovici sigur nu va fi menajat de suporterii lui Inter, care nu suporta actul de tradare pe care l-a facut acesta.Suedezul a plecat de la Inter in 2009 la campioana spaniei FC Barcelona dupa care a revenit in aceasta toamna in campionatul italian,dar la rivala Milan.
Sa ne rugam pentru lentul Chivu in misiunea  sa de a stopa raidurile lui Robinho care va fii folosit in partea dreapta a atacului milanez.

Un comentariu:

  1. frumos articol ... pakat ca meciul o sa fie tipic italian. As merge pe un 0-0 sau orice rezultat de egalitate

    RăspundețiȘtergere