sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Sepcile "negre"

Seara neagra, am putea spune, pentru echipele clujene, CFR reusind doar un rezultat de egalitate, 1-1, contra Gaz Metanului, iar Univeristatea Cluj pierzand categoric in Giulesti, contra Rapidului, scor 3-0.
"Sepcile rosii" si-au pierdut cadenta din startul campionatului, cand legau partide reusite contra Vasluiului, Otelului Galati sau Dinamo, coborand pana pe locul 10, cu 19 puncte. La sfarsitul etapei i-am putea gasi pe "studenti" mult mai jos in clasament deoarece locul 10 si locul 14 sunt despartite doar de 3 puncte, iar echipele care le-ar putea sufla acest loc 10, inca nu si-au disputat partidele din cadrul etapei a XVI-a.
De remarcat este ca pana la acest joc, bucurestenii nu mai marcasera de 3 etape. Scorul de neprezentare, afisat de tabela din Giulesti, nu ar fi fost posibil fara largul concurs al portarului Hutan, care a gresit la ultimile 2 goluri inscrise de Herea si Sburlea. Rapidul profita de starea de confuzie din tabara clujeana si invinge pe "U", reusind sa se mentina in coasta Timisoarei si a Otelului, iar Sumudica scapa ca prin urechile acului de iminenta demitere care se anunta in cazul in care formatia giulesteana nu reusea sa se impuna.
Totusi, zilele negre ale Universitatii Cluj ar putea disparea, deoarece conducerea a obtinut semnatura lui Ionut Badea, un antrenor care stie sa conduca cu succes echipe de mijlocul clasamentului.

Un comentariu:

  1. foarte tare blogul tau,spor la munca si tine o tot asa
    http://betlucky.blogspot.com/2010/11/biletul-zilei-21112011_20.html

    RăspundețiȘtergere